App­utveckling

Hoppa till

Apputveckling hero-bild

Skaffa app?

Behöver ni hastighet och offline-funktionalitet? Fulländad User Experience? Interaktivitet mellan olika appar och IOT-enheter? ARKit?

Hoy utvecklar och skapar appar som ger värdeskapande upplevelser. Med de senaste ramverken inom apputveckling ser vi till att förädla er idé till en färdig app. Hos oss arbetar passionerade experter med stort hjärta och mångårig erfarenhet av både app- och webbutveckling.

Kontakta ossKontakta oss
Drömbostaden HSB app

Utvalda projekt

Om apputveckling

En app kan vara ett spel, en digital karta över en byggnad, en interaktiv guidebok och tusen andra saker. Appar är verktyg och deras styrka ligger ofta i att utföra en eller några få uppgifter väldigt bra.

Men en mobilapp behöver inte vara stor och göra allt. Den kan ge företag naturligare och enklare sätt att interagera med sina kunder eller ge användarna en helt ny upplevelse. Utifrån er idé, ert behov, kan vi skapa en digital lösning som når dit ni vill.

App eller sajt?

En app kan göra många saker som en webbsida inte kan. Med en app kan vi programmera enheters kameror och mikrofoner för att spela in film och ljud, ta bilder eller interagera med omgivningen till exempel en AR-upplevelse. Gyroskop och accelerometerdata kan användas för att räkna steg eller spela spel. GPS kan nyttjas för att visa användarens position eller hitta intressanta saker i den geografiska närheten.


Telefonen som vi bär med oss i fickan idag utgör ett avancerat knippe sensorer och inmatningsverktyg kopplade till en dator som är hundratals gånger mer kraftfull än nittiotalets genomsnittliga hemma-PC.

Genom att bygga en app kan ni nå ut till en stor grupp användare och ge dem något som adderar nytta eller underhållning i vardagen.


Apputveckling

En bra app är:

1. ANVÄNDBAR.

Appen ska skapa nytta för både avsändaren och användaren.

2. PLATTFORMSOBEROENDE.

Appen ska gå att ladda ner på de båda stora mobila plattformarna (iOS och Android) och fungera bra ihop med respektive operativsystems designspråk och interaktionsparadigm.

3. RESPONSIV.

Appen ska reagera omedelbart och korrekt på användarens input.

4. VÄLDESIGNAD.

Appens UI ska förklara sin egen funktion och vara användaranpassat, lätt att förstå och visuellt harmoniskt.

5. OPTIMERAD.

Appen ska vara lättdriven och optimerad för att minimera batteriförbrukning och undvika krascher och slöa interaktioner, även på äldre hårdvara.

6. UPPDATERAD.

Appen ska fungera med den senaste versionen av operativsystemet, helst omedelbart i samband med att en ny version släpps.

7. KVALITETSKONTROLLERAD.

Appen ska innehålla så få buggar som möjligt, helst inga alls. Eventuella buggar ska åtgärdas så fort som möjligt.

Flertjänster