E-com & shoppar

Hoppa till

Flexibilitet är en styrka

Hoy jobbar med e-commerce för framför allt B2B men vi har även gjort en del B2C-lösningar. Här är vår flexibilitet er styrka. Vi jobbar med uppdrag där tyngdpunkten ibland är på design och UX, ibland på databaser och API-lösningar. Och inte sällan får vi helhetsansvaret att leverera hela paketet från användarupplevelsen till integrationer och hantering av produktdata.

Kontakta ossKontakta oss

VI BÖRJAR MED DETALJERNA

För e-commerce-projekt lägger vi extra stor vikt vid att reda ut detaljfrågor tidigt i processen. Vi vill bygga en stabil lösning som möter era behov och då behöver vi förstå data-flödet som ska ske i bakgrunden med integrationer, verifikationer och alla delar däromkring. Här är prototyper ett värdefullt redskap för att tidigt kunna identifiera detaljer att besluta om och för att ge er som kund en bra förståelse för köpflödet. För mer komplexa integrations-lösningar tar vi även fram flödes-scheman.

INGA TRÅKIGA SKYLTFÖNSTER

Användarupplevelsen och hur produkter presenteras är alltid centrala delar i ett e-commerce-projekt. Vi vill inspirera användaren att botanisera i utbudet och när det är dags att beställa ska köpflödet vara enkelt och intuitivt.

E-commerce

Fler tjänster