EFGkontors-möbler– Webb

EFG hemsida

Projekt

Webb

Industri

Möbler

Kund

EFG

År

2021

Se resultatetSe resultatet

Med rötter i de småländska skogarna producerar EFG möbler som bjuder in till smartare sätt att arbeta, mötas och umgås. Design och hållbarhet står i fokus och det var något som också behövde genomsyra deras nya webbplats.

Möbler med lång livslängd

Hoy fick i uppdrag att designa och utveckla en webbplats som förmedlar vad EFG är och gör idag, på 2020-talet. EFG producerar möbler med lång livslängd, där cirkulär produktion och återvunna material är en självklarhet. Målet var att skapa en webbplats som både berättar om grundstolparna i EFGs varumärke och deras breda produktutbud på ett tydligt och inspirerande sätt.

“Användargränssnittet är enkelt och intuitivt. Skapande av nya sidor och uppdateringar går väldigt enkelt och snabbt. Det finns även utrymme att vara kreativ för att skapa en attraktiv och uppdaterad webbsida.”

MALIN GLOSS, MARKETING MANAGER, EFG

Användarvänlighet för både besökare och redaktör

Webbplatser behöver byggas med användarvänlighet både för besökaren och webbredaktörerna. För efg.se utvecklade Hoy ett API för att kunna importera data från EFGs produktdatabas vilket är till stor nytta för EFG i deras administrativa arbete.

Via en dropdown-meny presenteras hela produktutbudet och på produktsidorna finns många referenslänkar som leder besökaren vidare till relevant innehåll och fördjupande läsning. Detta är en viktig del vid bygget av en webbplats eftersom få besökare naturligt landar på startsidan utan hittar till specifika sidor via Google-sökningar.


Nästa

FlexQube– DigitalPlattform

Gå till projektGå till projekt
FlexQube startskärm.