Smedjan
Tredje
Lång
– Webb

Projekt

Webb

Industri

Fastigheter

Kund

4D Gruppen

År

2020

Se resultatetSe resultatet

Den anrika byggnaden Smedjan på Tredje Långgatan genomgår en förvandling och ett helt nytt hus kommer att byggas på gården bakom. Genom ett interaktivt säljverktyg i 3D kunde spekulanter utforska byggnaderna och förboka lägenheter. Uppdraget var ett samarbete mellan 4D Gruppen, Bjurfors och Swedbank.

Webbaserat säljverktyg

4D Gruppen jobbar med innovativa lösningar inom ombyggnation, renovering och nyproduktion. På Tredje Långgatan 26 byggs Smedjan No.26. om till fyra stadsradhus och i O.A. Möllers låga smedja ska åtta glasade våningar samsas som suddar ut gränsen mellan inne och ute.

Hoy fick tillsammans med vårt dotterbolag Studio Nois i uppdrag att bygga en webbplats och ett säljverktyg med interaktiva 3D-visualiseringar av byggnaderna.


INNE BLIR UTE

Lägenheterna i gårdshuset kommer att ha höj- och sänkbara fönsterpartier vilka förvandlar vardagsrummet till en terass. Genom interaktiva moduler kunde besökarna höja och sänka fönstren på webbplatsen och samtidigt ta del av akustiken utanför.


Kraften i att låta olika tekniker mötas

langgatanssmedja.se kan man utforska de nya byggnaderna, ta del av smedjans historia och fakta kring nybyggnationen och få alla detaljer man kan behöva inför ett köp. Vi visar byggnaderna i 3D både invändigt och utvändigt, och man kan använda bostadsväljaren för att klicka sig mellan olika rumstyper.


Webbplatsen byggdes med Sanity – ett headless CMS som gör det smidigt att jobba med innehåll och bygga moderna, snabba sajter.


Nästa

SAVO— Interaktiv
Mässa

Gå till projektGå till projekt