Om
Hoy

Hoy är en multidisciplinär digital studio. Vi rör oss i gränslandet mellan design, teknik och kultur.

Målet är att skapa upplevelser som älskas, används och pratas om. Som förundrar, imponerar och samtidigt skapar affärsvärde för våra kunder.


(01)

Gateway till nya upplevelser

Hoy skapar digitala tjänster såsom webbplatser, e-handel, appar, VR och AR-produktioner. Vi är projektledare, strateger, utvecklare, UX designers och kreatörer som teamar upp i större eller mindre konstellationer beroende på uppdragets utformning. Vi får alla discipliner att samverka i en stark helhet.

Vårt fokus är på att bygga lösningar som stärker varumärken och driver affären. Därför tittar vi alltid på helheten och frågar oss hur kan vi skapa större nytta i varje projekt och för varje kund.

Om vi är Serge kan du vara — Jane

Samarbete & lyhördhet hela vägen

Genom en öppen och transparent dialog får vi våra idéer att matcha er verklighet. Även om vi är experter på det vi gör, är det ingen som kan er verksamhet lika bra som ni. Ett gott samarbete är helt enkelt nyckeln till ett lyckat projekt och det gör dessutom jobbet roligare.

Våga förändring

Den digitala spelplanen ritas ständigt om. Det gäller att prova nya grepp vid sidan av inarbetade strategier, våga tänka om och lägga resurser där de ger bäst effekt. Vi guidar er till lösningar som möter era behov och tar er så många kliv framåt i den digitala närvaron som ni behöver.Vår
process:

01. Lyssna & förstå

Uppdragets första fas handlar om att kartlägga förutsättningarna för olika system, funktioner och implementationer. Tillsammans med er bestämmer vi också mål, innehåll, målgrupper, kanaler och mycket mer. Utgångspunkten är alltid att lösa uppdraget på smartast möjliga sätt samtidigt som vi framtidssäkrar er digitala utveckling med långsiktigt hållbara lösningar.


02. KREATION

Vår drivkraft i arbetet med att ta fram bärande idéer är att få flytta fram gränserna för hur vi kan engagera människor och göra livet enklare för dem. Att arbeta kreativt och målinriktad vad det gäller utformning, tekniska plattformar och innehåll ger oss förutsättningarna att nå det bästa resultatet. Det kan bli en webbsida, en app, en Augmented Reality-upplevelse eller något helt annat.


03. Implemen­tera

Hoy är specialister inom digital utveckling, strategi och design. Vår expertis är att kombinera olika tekniker för att skapa digitala upplevelser som når lite längre. Vi jobbar med full transparens i varje steg för att säkerställa kvalitet, kostnader och tidsplaner. Det mesta löser vi in-house, men tar ibland hjälp från vårt nätverk av pålitliga kreatörer — inte minst våra systerbolag Leit och Oh No Gravity.


04. UPP­FÖLJNING

För oss är det viktigt att ta ansvar för ett projekt från start till mål. Då räcker det inte att bara skapa en digital lösning, vi måste också mäta hur användarna beter sig och agerar för att säkerställa att vi verkligen uppnår de mål som vi satt upp. Därefter kan vi supporta med att driva, förvalta och vidareutveckla för bästa möjliga upplevelse och utfall.


Mojna

Hoy är en del av Mojna: en byråfamilj bestående av digitala specialistbolag. Genom en kontakt får du tillgång till alla bolag du kan tänkas behöva för att skapa magi.

I nätverket ingår också Leit – experter på digital marknadsföring, Oh No Gravity – storytellers och experter på film och branding och Studio Nois – experter på realtidsgrafik, digitala tvillingar och nya digitala upplevelser.